Predaj umelych vianocnych stromcekov na Vianoce.

Vianočná čokoládová torta 

Potrebujeme:
5 vajec
100 g práškového cukru
štipka soli
60 g maizeny
60 g polohrubej múky
30 g najemno zomletej zrnkovej alebo instantnej kávy
maslo a múku na vymastenie a vysypanie formy.

Plnka:
1 balíček čírej želatíny v prášku
4 žĺtky
100 g práškového cukru
štipka soli
2 dl mokka likéru
130 g maslových keksov
130 g kakaového prášku
1 PL slnečnicového oleja
½ kg nízkotučného tvarohu

Postup:
Maslom vymastite a múkou vysypte len spodok tortovej formy s priemerom 26 cm, aby sa vám pekne zodvihlo cesto. Rúru predhrejte na 180 °C (plynovú na stupeň 2 - 3). Z vajec oddeľte bielky. Žĺtky vyšľahajte vo vodnom kúpeli elektrickým šľahačom s ½ cukru, štipkou soli a 3 PL vlažnej vody na penistý krém. Do misy dajte múku, maizenu a zomletú kávu, premiešajte. Bielky vyšľahajte so zvyšným cukrom na sneh. Sneh pridajte k žĺtkovému krému, primiešajte múku a všetko dobre zľahka premiešajte. Cesto nalejte do formy, zarovnajte, vložte do predhriatej rúry. Na druhej polohe mriežky pečte asi 20 - 25 min.
Vlažný korpus uvoľnite z formy a nechajte vychladnúť na kuchynskej mriežke. Pripravte plnku. V miske vyšľahajte žĺtky s ½ cukru a štipkou soli. Tortový korpus dva razy vodorovne prerežte, spodný diel pokvapkajte 150 ml likéru a položte na podnos.
Maslové keksy vložte do mikroténového vrecúška a rozmrvte pomocou váľka na cesto, časť odložte na ozdobu.
Zvyšok keksov zmiešajte so zvyšným likérom.
Kakaový prášok v miske zmiešajte so zvyšným cukrom, 300 mil vlažnej vody, olejom a elektrickým šľahačom šľahajte dovtedy, kým nedostanete hladkú masu, ktorú možno natierať. Polovicu kakaovej polevy odložte, druhú polovicu rovnomerne natrite na spodný a stredný plát korpusu.
Tvaroh prešľahajte elektrickým šľahačom, oslaďte, primiešajte rozdrvené keksy. Želatínu pripravte podľa návodu na obale, primiešajte do tvarohového krému a nechajte čiastočne tuhnúť.
Na spodný plát torty rozotrite polovicu krému, prikryte stredným, rozotrieme naň zvyšný krém, prikryte horným dielom a odložte na 1 hod. stuhnúť do chladničky. Celú tortu potrite zvyšnou kakaovou polevou, posypte keksovými omrvinkami a odložte na 20 min. do chladničky.

umely vianocny stromcek, umele vianocne stromceky, predaj, obchod, eshop

Minuloročné ceny nezmeníme do
Nedeľe 24.11.2024
a to ešte:

Dní Hod Min Sek

Predajňa Trnava TU

Za Náš obchod odporúčame:
full celá 3D jedľa

vianocne-stromceky-borovice-klasik osnezeny-vianocny-stromcek-zasnezeny-so-snehom-borovica jedla-umely-vianocny-stromcek-cely-3d-ihlicie smrekovy-umely-vianocny-stromcek-3d-ihlicie husty-umely-vianocny-stromcek-3d-ihlicie uzky-umely-vianocny-stromcek-tuja-3d-ihlicie

Predajna umele vianocne stromceky Trnava

kamenna predajna vianocnych stromcekov v Trnave

predaj vianocne stromceky Trnava

Vianocne stromceky Trnava predajna

predaj vianocnych stromcekov v Trnave

predajna vianocnych stromcekov Trnava

KATEGÓRIE:

Všetky stromčeky

Celé 3D stromčeky
3D stromčeky
Klasické stromčeky

Jedle
Smreky
Borovice
Biele
Zasnežené
Strieborné
Úzke Tuje

90 cm
120 cm
150 cm
180 cm
210 cm
220 cm
240 cm
250 cm
270 cm

VIANOČNÉ STROMČEKY:

Jedľa celá 3D
Smrek celý 3D
Borovica celá 3D

Borovica Klasik
Zasnežená borovica

Smrek hustý 3D

Úzka Tuja celá 3D smrek
Úzka Tuja celá 3D jedľa
Úzka Tuja klasik
Úzka Tuja zasnežená biela

Jedľa 3D+2D
Smrek 3D+2D
Borovica 3D+2D
Rozmanitý 3D+2D

Celá snehová
Celý biely
Zasnežený 3D+2D
So šiškami

Smrek natura celý 3D
Smrek natura 3D+2D
Smrek sibírsky
Smrek zasnežený 3D+2D
Tajga 1 jedľa 3D
Tajga 2 smrek 3D
Nevada smrek 3D

moderne-umele-vianocne-stromceky-3d-konariky úzky vianočný stromček do úzkych priestorov  

©2024 | Zákaz kopírovania | NaVianoce.sk | info (a) navianoce.sk